Reisverslag New York 2014

Dag 1

Bij aankomst in het hotel wat rond 15u00 was plaatselijke tijd moesten we nog een tiental minuutjes wachten eer de kamer klaar was .
Eens op de kamer haalden we het voornaamste uit de koffers ( hemden enzo op een kleerhanger ) even de familie inlichten via ( skype ) dat alles in orde was en gingen we richting de metro. Ik had op voorhand gekeken waar deze zich bevond en dat was amper 2 blokken verder ( 5-8 min wandelen )
Daar kochten we aan de metro automaat onze 7 daagse metropas. ( $31 / persoon ) Daarmee konden we unlimited reizen met de metro.

Ons plan was
• Times Square
• Bryant Park
• Top Of The Rock
• Terug Naar Hotel

Wat hebben we daadwerkelijk gedaan
• Times Square
• McDonnalds
• Terug Hotel

We waren eigenlijk redelijk vermoeid van de reis en besloten van de rest uit te stellen. We zijn naar Times Square gegaan en daar wat rond gelopen en iets gegeten. De eerste keer als je dan de metro moet zoeken ( de juiste toch ) als je er nog nooit bent geweest kan wel een uitdaging zijn .
En het verkeer … geen enkele voetganger kent er het rode stoplicht .. die lopen gewoon altijd door en dat met zoveel verkeer. Met gevolg dat je ginder niks anders dat toeterende auto’s hoorde. Om wat “ in te blenden “ deden we dan maar mee . Wel opletten!
Eens terug in het hotel kropen we vroeg onder de lakens zodat we onze 2de dag goed konden beginnen.

Hieronder vind je wat foto’s van de eerste dag. Voor de volgende dag ga je naar de volgende pagina

 

Screenshot_26

Eerste Restaurant Vast

Niet dat wij zo een grote fijnproevers zijn maar eten doen we graag. Dus gaan we ook vanuit Belgie een paar restaurants vast leggen zodat we ons daar al gen zorgen meer over moeten maken.

Wat we vooral eens willen hebben is een restaurant met een mooi uitzicht en ook goede reviews, The View zag er daarom ook heel goed uit.

 

Brussels_Airlines_Airplane

Vliegtuig Ligt Vast !

We hebben besloten om met Brussels Airlines te vliegen naar New York .
We hadden een beetje de ticketprijzen in de gaten gehouden en besloten dan op 27-08-2014 ons ticket te boeken.
Voor 516€ per persoon vonden we dit een heel goede prijs.